Reclamă

Cele mai bune filme pentru copiii. Producții pe care nu trebuie să le ratezi în 2024

Dacă vrei să petreci timp cu copilul tău și să faceți ceva inedit, atunci poți să-l inviți la cinema. Anul acesta se lansează unele dintre cele mai așteptate animații. Multe dintre ele pot fi urmărite chiar și pe platformele de streaming online. Descoperă care sunt cele mai bune filme pentru copiii.

O senă din animația Inside Out 2 care se află pe lista cu cele mai bune filme pentru copii
Multe dintre ele pot fi urmărite chiar și pe platformele de streaming online. Descoperă care sunt cele mai bune filme pentru copiii / Shutterstock

Atunci când vine vorba de filmele pentru copii, părinții au o gamă largă de unde pot alege. Animațiile sunt pline de povești interesante, dar și lecții pe care cei mici le pot învăța într-un mod distractiv. Există deja atât de multe filme pentru familii, încât uneori e greu să te decizi asupra unuia.

Cele mai bune filme pentru copiii

Anul acesta se lansează o mulțime de filme bune pentru copii. Multe dintre ele deja au apărut în mediul online sau în cinematografe. Există chiar și adaptări interesante ale cărților pe care cei mici le îndrăgesc. Dacă vrei să petreci timp de calitate cu cel mic, atunci  invitație la cinema ar putea fi cea mai potrivită idee pentru o zi toridă de vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Reclamă

Orion and the Dark

Prima producție de pe lista cu cele mai bune filme pentru copii o reprezintă Orion and the Dark. Orion este un băiețel care are o mulțime de temeri, dar căruia îi este cel ai teamă de întuneric.

Acesta rămâne înmărmurit atunci când apare o formă din întuneric pentru a-l invita în aventura vieții sale.

Filmul este deja pe o platformă cunoscută de streaming online și se bazează pe cartea autoarei Emma Yarlett. Un film perfect pentru micuții care își doresc să-și învingă teama de întuneric.

Peppa’s Cinema Party

Purcelușul preferat al tuturor copiilor se întoarce pe micile ecrane. Experiența Peppa Pig include câteva episoade nevăzute până acum, cinci melodii noi și momente interactive care încurajează copiii să se ridice de pe scaune și să danseze.

Cei mici vor avea parte de o experiență de nerat.

Reclamă

Welcome Home, Franklin

Fanii lui Franklin au un motiv de bucurie. Welcome Home, Franklin este un film potrivit pentru micuțul tău. Povestea îl urmărește pe Franklin și aventurile acestuia alături de prietenii săi.

Este o producție plină de lecții valoroase despre empatie, compasiune și prietenie. Filmul este deja disponibil pe platformele de streaming online, scrie publicația Good Housekeeping.

Kung Fu Panda 4

Unul dintre cele mai așteptate filme ale anului este deja în cinematografe. Kung Fu Panda 4 le promite fanilor lui Po o serie de noi aventuri.

Po și prietenii săi trebuie să descopere adevărata putere a Războinicului Dragon. Plin de carismă și amuzament, filmul promite să-i țină pe cei mici aproape de marile ecrane.

Powder Pup

Powder Pup nu este o animație, dar este un film potrivit pentru un copil. Filmul urmărește povestea unui adolescent car este nevoit să se mute din Calidronia în Montana.

Schimbarea drastică îl pune în multe situații dificile, dar totul se schimbă atunci când acesta adoptă un câine care știe să se dea cu placa de snowboard.

Este un film plin de amuzament care îl va face pe micuțul tău să se apropie mai mult de animale. În plus, dacă treci printr-o perioadă dificilă, poți să descoperi aici cum îți ajuți copilul să treacă peste pierderea animăluțului de companie.

The Barkers: Mind the Cats

Kid Barker descoperă că se simte singur atunci când este lăsat deoparte de cei doi frați mai mari care sunt prea ocupați să se joace cu el.

Totul urmează să se schimbe atunci când două pisici răutăcioase fură jetpack-ul familiei, iar Kid pornește într-o aventură pentru a-l recupera.

Filmul se bazează pe personajele din serialul The Barkers care a fost lansat în 2011 și este disponibil pe platformele de streaming online.

If

Unul dintre cele mai așteptate filme de copii urmează să fie lansat pe 17 mai. Ryan Reynolds joacă rolul unui bărbat care își poate vedea prietenii imaginari.

Totul se schimbă pentru Ryan atunci când o întâlnește pe Bea, o fetiță care are aceeași putere ca el și care alege să facă echipă pentru a-i ajuta pe cei mici să-și reamintească de prietenii imaginari pe care i-au uitat.

Este un film care îmbină realitatea cu imaginarul într-un mod plăcut și amuzant.

Inside Out 2

Unul dintre cele mai îndrăgite filme de la Pixar se întoarce pe marile ecrane. După succesul filmului Inside Out din 2015, producători i au anunțat anul acesta lansarea animației Inside Out 2.

Echipei de personaje se alătură emoții noi. Joy trebuie să ajute echipa să se integreze în noua ei viață pentru a menține echilibrul mult dorit.

Este un film plin de culoare care îl va face pe cel mic să înțeleagă mult mai ușor stările emoționale prin care poate trece. Filmul este așteptat în cinematografe începând cu data de 14 iunie 2024, spun cei de la IMDb.

Moana 2

Inițial s-a zvonit că Moana va avea o continuare sub formă de mini serie. Totuși, producătorii au decis să lanseze un nou film. Moana 2 este așteptat în cinematografe începând cu luna noiembrie.

Filmul promite o nouă aventură, cu cântece mult mai antrenante și momente de neuitat.

Până la lansarea producției poți să urmărești cu cel mic prima parte a filmului. Animația Moana a reușit să strângă o mulțime de aprecieri la scurt timp după ce a fost lansată.

Reclamă
Reclamă
Recomandări DePărinți.ro
1
O femeie însărcinată, în patru ipostaze diferite, îmbrăcată cu bluză portocalie și pantaloni roz.
Câte luni înseamnă săptămânile de sarcină. Descoperă etapele prin care vei trece tu și bebelușul tău
Ai rămas însărcinată și ai început documentarea cu privire la evoluția sarcinii și a bebelușului? Descoperă din acest articol câte luni înseamnă săptămânile de sarcină și cum se împarte această perioadă în trimestre. Cu fiecare......
Câte luni înseamnă săptămânile de sarcină. Descoperă etapele prin care vei trece tu și bebelușul tău
2
Botoșei roz și bleu, așezați pe o pătură albă, pufoasă, ilustrând Semne că poți avea fată sau băiat
Semne că poți avea fată sau băiat. Ce au constatat specialiștii
După ce ai aflat că ești însărcinată, poate că primul lucru la care te gândești este să afli care va fi sexul bebelușului. Poate fi destul de distractiv să pui în aplicare diferite practici din popor sau să iei în considerare......
Semne că poți avea fată sau băiat. Ce au constatat specialiștii
3
Femeie însărcinată cu tricou bleu si bluza ridicată, lăsând să se vadă burta, cu o mână cu care își atinge burta și ân cealaltă ține un ceas
Calculatorul de sarcină. Tot ce trebuie să știi despre el
Dacă ai făcut un test de sarcină și a ieșit pozitiv, cel mai probabil, până vei ajunge la medic, vei dori să afli puțin mai multe despre ce se întâmplă în continuare. Pentru asta poți consulta calculatorul de sarcină, care te ajută......
Calculatorul de sarcină. Tot ce trebuie să știi despre el
4
Femeie însărcinată, îmbrăcată cu o bluză mov și pantaloni albi, care stă în living, având în spate un televizor, puțin aplecată, ținând o mână pe spate și una sub burtă, ilustrând înțepăturile vaginale în sarcină
Înțepăturile vaginale în sarcină. Care sunt cauzele acestora și când să discuți cu un medic
Atunci când te apropii de sfârșitul sarcinii, te poți confrunta cu diferite tipuri de simptome, mai mult sau mai puțin ciudate. De exemplu, la un moment dat, poți simți o înțepătură fulgerătoare în vagin, care durează mai puțin de un......
Înțepăturile vaginale în sarcină. Care sunt cauzele acestora și când să discuți cu un medic
5
Un bărbat care se află în cabinetul medicului pentru a afla are sunt cauzele infertilității masculine
Cauze ale infertilității la bărbați
Infertilitatea este o problemă comună la bărbați. Concepția este un proces complicat și există multe obstacole. Din fericire, dacă ai probleme de infertilitate, asta nu înseamnă automat că nu vei putea avea propriul tău copil cu......
Cauze ale infertilității la bărbați
Parteneri
Cele mai noi
O mamă supărată, cu bebelușul în brațe
30 aprilie, 07:32
Cele mai toxice comentarii pe care le poate primi un proaspăt părinte. Care sunt cuvintele pe care nu trebuie să le spui nimănui
Cele mai toxice comentarii pe care le poate primi un proaspăt părinte. Care sunt cuvintele pe care nu trebuie să le spui nimănui
O căpușă pe piele
30 aprilie, 07:06
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
Femeie stă adormită cu o cană în mână
30 aprilie, 06:05
Simptomele sarcinii: 10 semne timpurii că ești însărcinată
Simptomele sarcinii: 10 semne timpurii că ești însărcinată
Un bebeluș care doarme cu mâinile ridicate
29 aprilie, 07:20
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
Adolescentă se uită pe rețelele sociale
28 aprilie, 08:02
10 probleme sociale cu care se confruntă adolescenții
10 probleme sociale cu care se confruntă adolescenții
O fetiță frumoasă care arată a cameră faptul că a pierdut un dinte de lapte
28 aprilie, 07:00
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
Închide