Reclamă

Horoscopul carierelor pentru copii. Ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte 

Ca părinți, ne dorim ce este mai bine pentru copiii noștri. Evident, ne gândim încă de când sunt mici la profesia potrivită fiecăruia. Aceasta ar trebui să le aducă atât satisfacții finaciare, cât și plăcerea de a activa într-un domeniu preferat. Mai jos, găsești horoscopul carierelor pentru copii, realizat de astrologul australian, Kelli Fox, care te ajută să-ți faci o idee mai clară despre ce opțiuni ar putea fi mai interesante.  

Copii costumați în diferite meserii, ilustrând Horoscopul carierelor
Descoperă horoscopul carierelor, pentru a afla ce se potrivește copilului tău, în funcție de zodia în care s-a născut / Shutterstock

Astrologul a creat o listă detaliată a trăsăturilor de caracter și a talentelor pentru fiecare semn zodiacal. Astfel, vei putea afla care este industria perfectă pentru copilul tău.

Horoscopul carierelor pentru copii

Copiii Berbec sunt atrași de locuri de muncă care să-i stimuleze, Gemenii excelează în media, iar Vărsătorii preferă să se concentreze pe ce este nou și experimental. Citește horoscopul de mai jos, pentru a vedea ce zodie se bucură de o carieră într-un domeniu competitiv, creativ sau umanitar. Descoperă care este cariera potrivită copilului tău, în funcție de semnul astrologic în care s-a născut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Copilul berbec este energic, alert și foarte atent. Potrivit astrologului, neobositul Berbec prosperă în situații provocatoare, așa că, fiecare zi trebuie să promită ceva diferit, care să-l stimuleze. Un job în domeniul militar sau orice rol în serviciile de urgență îi va da frâu liber. Desigur, o slujbă competitivă, precum cea în vânzări, menține lucrurile interesante pentru această zodie.

De asemenea, Berbecii sunt animați în mod natural de ceea ce înseamnă actorie sau performanță. Desigur, sunt atrași și de domenii active din punct de vedere fizic. Se pot orienta către o carieră în domeniul dansului sau artelor marțiale.

Cariere ideale: atlet, avocat, antreprenor, director de vânzări, actor, ofițer militar, pompier, comerciant de valori mobiliare și mărfuri, chirurg traumatolog și profesor de arte marțiale.

Reclamă

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Stabilul și sensibilul copil Taur are nevoie de siguranța locului de muncă și să câștige bine. De fapt, Fox spune că Taurul este zodia capabilă să îndure un loc de muncă neplăcut, pentru o sumă de bani potrivită. Condiția ar fi să se poate mișca în ritmul propriu și să lase tot ce ține de job la sfârșitul zilei de muncă.

„Băncile sunt o alegere naturală pentru că știu cum să facă bani. Pentru că Taurul este, de asemenea, un iubitor al lucrurilor frumoase din viață. Astfel, domeniile care se ocupă cu moda fină, bijuteriile sau frumusețea personală sunt o alegere naturală“, a spus astrologul.

Reclamă

Copilul Taur se poate descurca bine în roluri precum cel de florar, cercetător în domeniul mediului, peisagist și agricultor. Asta pentru că are un mare respect pentru Mama Natură.

Cariere ideale: bancher, gemolog, bijutier, florar, cosmetolog, designer de modă, ciocolatier, fermier, cântăreț, actor de voice over, geolog, cercetător în domeniul mediului, designer de interior și arhitect peisagist.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Copiilor Gemeni le place să fie la curent cu tot ce e nou, să obțină și să împărtășească informații. Un loc de muncă plictisitor și liniștit este ca o cușcă pentru mintea lor veșnic ocupată. „Dacă nu pot vorbi oamenilor cu voce tare, trebuie să comunice în alt mod“, a spus Fox.

Acest semn de aer inteligent preferă să lucreze cu mintea, decât cu mâinile, dar pot lua în calcul o carieră care include scrisul online. Orice lucru din industria media, cum ar fi jurnalismul, blogurile și editarea, le permite copiilor Gemeni să proceseze și să împărtășească informații. Horoscopul carierelor amintește că unii dintre Gemeni se pot gândi să scrie cărți, în timp ce alții se descurcă bine în politică.

Cariere ideale: jurnalist, profesor de școală primară, dezvoltator, romancier, editor, copywriter, manager de social media, blogger, biograf, politician, bibliotecar și director de PR.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Copilul Rac este sociabil, iar o cariera ideală pentru acesta este cea care i-ar ajuta să aibă grijă, să îi sprijine și să îi hrănească pe ceilalți. Potrivit astrologului, Racul își tratează colegii de muncă și clienții ca pe o familie. Terapia, gătitul, coacerea, ospitalitatea și cateringul sunt excelente pentru el, pentru că implică îngrijirea oamenilor.

De asemenea, Racii se descurcă foarte bine ca proprietari de restaurant și de magazine, în special de antichități, obiecte făcute manual și articole pentru casă. Pe de altă parte, interesul lor înnăscut pentru trecut îi face să fie mari istorici și genealogiști. Mai mult, acest semn sensibil se poate bucura să creeze lucruri pentru copii, cum ar fi jucării și cărți.

Cariere ideale: îngrijitor de copii, brutar, moașă, proprietar de restaurant, autor de cărți pentru copii, anticar, genealogist, terapeut, istoric, furnizor de mâncare, bucătar și agent imobiliar.

Leu (23 iulie – 22 august)

„Leul nu s-a născut pentru a fi o rotiță într-o mașinărie. Tot ceea ce face Leul trebuie să fie văzut de lume“, a spus Fox. Horoscopul carierelor spune despre aceștia că meseriile de  purtător de cuvânt, recepționer sau politician le permite să fie în centrul atenției.

Leul este un interpret înnăscut, făcând din actorie și regie alte alegeri bune. Copiii Leu pot fi în mod natural buni coafezi, influenceri și directori creativi. Desigur, își pot deschide și propria afacere.

Cariere ideale: influencer în social media, actor, regizor, hairstylist, purtător de cuvânt, recepționer, politician, speaker motivațional, director executiv, promotor de concerte, vlogger, vânzător și director de creație.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nimeni nu poate munci ca Fecioara, care este neobosită, exigentă și caută mereu perfecțiunea. „Calitățile acestei zodii reprezintă un atu pentru orice instituție“, a spus Fox. Astrologul a adaugat că Fecioara este excelentă în a împiedica lucrurile să se destrame.

Copiii născuți sub acest semn astrologic preferă să lucreze în domeniul sănătății, așa că medicina și nutriția sunt căi profesionale perfecte. De asemenea, aceștia iubesc animalele mici, așa că meseria de medic veterinar este o alegere bună. În plus, atenția lor ascuțită la detalii și reguli îi face să fie minunați avocați, contabili și analiști.

Pentru că lucrează bine cu mâinile, munca de laborator, în special în domeniul științelor naturale, este o alegere excelentă.

Cariere ideale: horticultor, medic veterinar, avocat, inginer civil, nutriționist/dietetician, asistent medical, contabil, meșteșugar, fermier, cercetător în domeniul alimentar, curator, arhivar și analist de date.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Copiilor Balanță le place să le facă pe plac oamenilor. De aceea, lucrează cel mai bine atunci când există cineva pe care trebuie să îl mulțumească. Ar putea lua în calcul să activeze ca diplomați, mediatori, arbitri și judecători.

Balanțele sunt atrase în mod natural de frumusețe și de estetică și multe au abilități artistice. Moda, decorațiunile interioare, modelingul și toate tipurile de arte vizuale sunt alegeri profesionale excelente. De asemenea, se pot orienta către planificarea nunților sau a evenimentelor. În acest fel pot combina lucrurile frumoase cu ideea de a le face pe plac oamenilor.

Cariere ideale: mediator, arbitru, judecător, stilist, diplomat, reprezentant al serviciului clienți, designer de modă, designer de interior, model, artist, publicitar, designer grafic, organizator de nunți sau de evenimente.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Copiii Scorpion sunt interesați să descopere adevărul și să își domine domeniul. „Pot fi oameni de afaceri, psihologi și economiști de mare succes, pentru că le plac lucrurile care le stârnește curiozitatea“, a dezvăluit Fox.

Scorpionul poate fi un bun investitor sau capitalist de risc, bazându-se pe intuiția lui excelentă. De asemenea, horoscopul carierelor spune despre Scorpion că este atras de ceea ce este tabu și periculos. În acest caz, cercetarea, criminologia și medicina legală sunt domenii de luat în calcul. În plus, pot fi atrași de genetică, știința nucleară sau imunologie.

Cariere ideale: Psiholog, criminalist, inginer genetic, terapeut genetic, director de dezvoltare a afacerilor, investitor, chirurg, cercetător, imunolog, economist, detectiv și criminolog.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Potrivit astrologului, Săgetătorii au cele mai mari dificultăți în a se conforma unui program obișnuit. De fapt, aceștia se descurcă cel mai bine în afara unuia, lucrând după propriul orar, pe bază de proiect. Din acest motiv, sunt foarte buni scriitori independenți, bloggeri și lucrători în aer liber, a spus ea.

Săgetătorul lucrează pentru experiență și pentru a-și explora propriile idei. Așa că, se pot orienta către meseria de a avocat, ministru sau profesor universitar. Aceștia iubesc cultura, așa că antropologia sau marketingul sunt, de asemenea, alegeri bune.

Micilor Săgetători le place mișcarea și aerul liber. De aceea, antrenoratul sportiv le poate oferi sentimentul de libertate pe care îl doresc.

Cariere ideale: Editor, blogger, profesor universitar, scriitor independent, avocat, profesionist în marketing, zoolog, preot, ministru, filosof, agent sau antrenor sportiv, pădurar, ecologist, antropolog și arheolog.

Capricorn (22 deceembrie – 19 ianuarie)

Ambițiosul Capricorn știe cum să joace politic și cum să fie la locul potrivit la momentul potrivit. Politica, afacerile, corporațiile, băncile și producția sunt locuri de muncă la nivel înalt, cu responsabilitatea și prestigiul pe care le râvnesc, a spus Fox. Ei își pot lăsa emoțiile deoparte atunci când trebuie să facă treabă, ceea ce îi face să fie mari doctori și chirurgi.

Competența și capacitatea lor de a munci mult și din greu pentru ceva, îi face să fie excelenți antreprenori. Capricornul are o afinitate naturală pentru structuri puternice și durabile, așa că arhitectura este o altă alegere bună.

Cariere ideale: Om de afaceri, politician, strateg politic, avocat corporatist, arhitect, clasicist, sculptor, ortodont, dentist, chirurg, medic geriatru, director de bancă, producător, CEO și antreprenor.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Tehnologia este o alegere evidentă pentru această zodie. Vărsătorul trebuie să lucreze fie pentru un viitor mai bun, fie să lucreze pentru a împinge limitele, a spus Fox.

Orice ar fi, horoscopul carierelor spune despre copilul Vărsător că vrea să se concentreze pe nou, de ultimă oră și experimental. Poate face acest lucru prin cercetare științifică, invenție, inginerie sau prin comedie și dezbatere.

Cariere ideale: Astrolog, programator sau dezvoltator de computere, om de știință experimental, astronaut, inventator, inginer electrician, comediant, expert politic, inginer de aviație, pilot, designer de efecte speciale și scriitor de science-fiction.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Horoscopul carierelor spune despre dulcele și sensibilul copil Pești că are nevoie să ajute umanitatea și să-și folosească imaginația. Se poate manifesta în mod creativ, în special prin muzică, artă sau într-o muncă pur teoretică sau spirituală.

Peștii pot fi o mângâiere pentru cei marginalizați și lipsiți de speranță. Ospiciile sau munca socială sunt alternative excelente pentru aceștia.

Cariere ideale: Asistent social, cineast, fotograf, matematician, consilier, muzician, farmacist, estetician, proprietar al unui magazin și lucrător la ospiciu.

Reclamă
Recomandări DePărinți.ro
1
Mama și fiica ei pun împreună bani în pușculiță
Educația financiară la copii: ce trebuie să știe despre bani, în funcție de vârstă
Educația financiară la copii este una din cele mai bune investiții pe care un părinte o poate face în dezvoltarea copilului. Aceasta îl  pregătește pe copil să facă față responsabilităților financiare pe care le va întâlni în......
Educația financiară la copii: ce trebuie să știe despre bani, în funcție de vârstă
2
O femeie însărcinată, în patru ipostaze diferite, îmbrăcată cu bluză portocalie și pantaloni roz.
Câte luni înseamnă săptămânile de sarcină. Descoperă etapele prin care vei trece tu și bebelușul tău
Ai rămas însărcinată și ai început documentarea cu privire la evoluția sarcinii și a bebelușului? Descoperă din acest articol câte luni înseamnă săptămânile de sarcină și cum se împarte această perioadă în trimestre. Cu fiecare......
Câte luni înseamnă săptămânile de sarcină. Descoperă etapele prin care vei trece tu și bebelușul tău
3
articol cu video
Dorina Codreanu și Laura Cosoi, împreună, elegante, la interviul DePărinți.ro
Dorina Codreanu a discutat despre infertilitate la DePărinți.ro | Parenting 2.0 cu Laura Cosoi. Care sunt soluțiile pentru a obține o sarcină
Dorina Codreanu a discutat despre infertilitate la DePărinți.ro | Parenting 2.0 cu Laura Cosoi. Invitata vedetei este medic primar obstetrică și ginecologie, doctor în științe medicale specializat în infertilitate și reproducere asistată.......
Dorina Codreanu a discutat despre infertilitate la DePărinți.ro | Parenting 2.0 cu Laura Cosoi. Care sunt soluțiile pentru a obține o sarcină
4
Femeie însărcinată, îmbrăcată într-un pulover galben, în travaliu, care își ține mâinile pe burtă și sta în mașină, în dreapta, iar soțul ei, care poartă ochelari și este îmbrăcat cu o bluză albă și jeanși și ăși ține mâinile în cap, ilustrând 5 semne că ți s-a rupt apa
5 semne că ți s-a rupt apa și ce să faci când se întâmplă asta
Pe măsură ce se apropie momentul nașterii, trebuie să fii atentă la semnele pe care ți le oferă corpul. Acest lucru te ajută să știi când să mergi la spital. Pe lângă contracții, care sunt din ce în ce mai dese și dureroase, un alt......
5 semne că ți s-a rupt apa și ce să faci când se întâmplă asta
5
Botoșei roz și bleu, așezați pe o pătură albă, pufoasă, ilustrând Semne că poți avea fată sau băiat
Semne că poți avea fată sau băiat. Ce au constatat specialiștii
După ce ai aflat că ești însărcinată, poate că primul lucru la care te gândești este să afli care va fi sexul bebelușului. Poate fi destul de distractiv să pui în aplicare diferite practici din popor sau să iei în considerare......
Semne că poți avea fată sau băiat. Ce au constatat specialiștii
Parteneri
Cele mai noi
O mamă care stă pe o canapea și își ceartă fetița
18 mai, 06:12
Greșeli de disciplină pe care le poți face la început de drum. Cum îți poți educa micuțul în mod corect
Greșeli de disciplină pe care le poți face la început de drum. Cum îți poți educa micuțul în mod corect
Un copil care are alergie la căpșuni
17 mai, 07:44
Cum se manifestă alergia la căpșuni în cazul copiilor: la ce să fii atentă
Cum se manifestă alergia la căpșuni în cazul copiilor: la ce să fii atentă
Mama stă pe canapea lângă fiica ei supărată
17 mai, 07:26
Cum să practici disciplina pozitivă acasă
Cum să practici disciplina pozitivă acasă
Un medic embriolog în laborator
17 mai, 07:10
Crioconservarea ovocitelor: ce este si ce presupune
Crioconservarea ovocitelor: ce este si ce presupune
Mama stă pe podea cu mâinile la cap, în timp ce copilul se joacă pe lângă ea
16 mai, 07:32
Epuizarea maternă: simptome, cauze și recuperare
Epuizarea maternă: simptome, cauze și recuperare
Înghețată cu iaurt și căpșuni pusă pe un blat de lemn alături de un bol plin cu căpșuni
16 mai, 07:17
Înghețată cu iaurt și căpșuni. Un desert perfect pentru copilul tău
Înghețată cu iaurt și căpșuni. Un desert perfect pentru copilul tău
Închide