Reclamă

Horoscopul mamelor. Află ce fel de mamă ești în funcție de zodie

Atunci când femeile devin mame, lucrurile se schimbă puțin, mai ales că acestea devin cele mai importante persoane pentru bebeluși. De la a purta bebelușii în pântece, timp de nouă luni, până la naștere și îngrijirea acestora, mamele se confruntă cu multe momente frumoase, dar și multe provocări. Mai jos, poți citi mai multe despre horoscopul mamelor, pentru a afla care sunt caracteristicile în funcție de zodie.

Imagine cu apus de soare în care apar două mâini care țin un cerc al zodiilor, ilustrând horoscopul mamelor
Horoscopul mamelor dezvăluie câteva trăsături de personalitate ai, în funcție de zodia în care te-ai născut / Shutterstock

Răbdarea, dragostea, grija și responsabilitatea sunt calități necesare pentru ca o mamă să fie un exemplu bun pentru copiii săi. Ești o mamă cool, super-protectoare sau tradițională, află mai multe în funcție de zodia în care te-ai născut.

Horoscopul mamelor

Fiecare mamă are o abordare diferită în ceea ce privește educația și îngrijirea copilului său. Astrologia poate ajuta la determinarea mai multor lucruri despre tipul de persoană care ești și despre modul în care abordezi diferite aspecte ale vieții. Mai mult, te poate ajuta să afli ce tip de mamă ești, în funcție de semnul tău zodiacal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Reclamă

Mama Berbec

Pentru mama Berbec, fiecare zi este o oportunitate de a deveni mai bună. Aceasta ajută copilul să își descopere și să își dezvolte potențialul pe măsură ce crește. Îl învață noțiunile de respect, curaj și onestitate. În plus, îl învață să își asume responsabilitatea, să aibă inițiativă și să facă greșeli pentru că așa poate învăța.

Încrederea în sine și curajul ei îl vor inspira pe bebeluș în fiecare zi și îl ajută să devină chiar mai bun decât mama sa. Este important pentru ea să-l lase să se descurce singur și rapid. În plus, faptul că are un copil nu o împiedică să își îndeplinească alte dorințe, să își găsească timp pentru viața ei și să se bucure de viață.

Mama Taur

Este un bun organizator al petrecerilor aniversare și cu prietenii.  Îi place să ofere o educație blândă, dar fermă, privind transmiterea valorilor și principiilor pe care le-a prețuit întotdeauna: loialitate, generozitate și o atitudine pozitivă. Mamă iubitoare și devotată, ea își însoțește copilul la bine și la rău, răsfățându-l. Tăria ei de caracter îi permite să își ascundă stresul și să aibă răbdare cu suișurile și coborâșurile vieții. 

Mama Gemeni

Aventurieră, liberă și mereu în mișcare, acestea sunt caracteristicile mamei Gemeni. Îl va învăța pe bebeluș să savureze fiecare moment al vieții, dar înainte de asta trebuie să studieze și să muncească. Ar fi de neconceput ca micuțul ei să nu poarte o discuție la masă. Așa că, va căuta să stimuleze materia cenușie a copilului.

Mama Rac

Copilul reprezintă totul pentru mama Rac. Îi acordă multă atenție, e dependentă de îmbrățișări și mereu acolo pentru a avea grijă de familia sa. Dacă observă că micuțul este trist, va face orice pentru a-l face să zâmbească. Îi place să stea în casă (dacă ar putea nu ar ieși niciodată) și este dependentă de starea de bine a copilul ei, de aceea face tot posibilul pentru ca mediul familiei să fie confortabil și liniștitor. 

Reclamă

Mama Leu

Mama Leu știe ce să facă atunci când vine vorba de distracția copilului. Oferă totul celor pe care îi iubește și chiar mai lasă garda jos când vine vorba de anumite interdicții. Chiar dacă este o mamă cool, nu suportă să fie mizerie în casă. Știe cum să fie autoritară, fără să ridice vocea, datorită carismei și energiei sale radiante. Își crește copiii ca pe niște viitori regi și regine, plini de putere și înțelepciune, ceea ce o face destul de exigentă.

Mama Fecioară 

Viața de familie trebuie să fie organizată până la cel mai mic detaliu. Mama Fecioară este foarte atentă la copiii ei și își face timp să-i ajute la teme. 

Ea nu tolerează țipetele în casă, fiecare membru trebuie să dea dovadă de bunătate, de generozitate și de recunoaștere, valori care îi sunt dragi. Ea vrea să le reamintească copiilor ei că nu toată lumea are aceeași șansă în viață. 

Mama Balanță

Autoritatea nu este prioritară pentru mama Balanță. Ea preferă să lase asta pe seama celuilalt părinte, pentru a-și păstra imaginea de părinte cool în ochii copiilor. Mama Balanță adoră să se joace cu copiii, să cânte, să danseze și să facă karaoke.

Vrea să le ofere fiecăruia dintre ei cât mai mult timp, într-un mod blând. Nu există preferințe între copiii ei pentru această femeie care militează pentru dreptate și echilibru în viață.

Mama Scorpion 

Este ca un adevărat lup al zodiacului fiind supra-protectoare. Își protejează copiii mai mult decât orice pe lume și nu suportă gândul de a-i vedea suferind. Ea anticipează acțiunile lor și deja are un plan pentru ei, cu mult înainte ca aceștia să se nască.

Mama Săgetător

Mama Săgetător vrea să le poată oferi copiilor tot ce au nevoie, cât mai mult timp. Acasă, ea filozofează despre viață cu mintea ei deschisă și își învață copiii despre toleranță și iertare. Își dorește ca primele lor năzbâtii să le facă cu ea, pentru că sunt un semn de încredere. Cu toate acestea, ea va respecta întotdeauna alegerea copiilor ei. 

Mama Capricorn

Toată viața mama Capricorn este îngrijorată pentru copil și viitorul lui. Ea vrea să știe unde este, cu cine și ce face pruncul ei. Dar în spatele grijii de mamă și a laturii ei autoritare, mama Capricorn te va face să râzi ca nimeni alta.

Umorul este o formă de inteligență pe care ea o prețuiește în mod deosebit. Își va învăța copilul valorile muncii, ale meritului și ale independenței. Consideră că în viață este important să te poți baza pe tine însuți, pentru că nu știi niciodată ce se poate întâmpla. 

Mama Vărsător

Horoscopul mamelor spune că mama Vărsător trăiește în pas cu vremurile și este capabilă să se adapteze cu ușurință. Maternitatea este o mare împlinire pentru ea, pentru că procesul vieții o fascinează. 

Ea îl învață pe bebeluș să prețuiască timpul, astfel încât să fie pregătit să trăiască viața care îl așteaptă. Ea își educă copiii pentru ca aceștia să fie autonomi, vigilenți și creativi. 

Mama Pești

A fi mamă este o artă și nu există o rețetă care să se potrivească tuturor. Horoscopul mamelor spune despre mamele din zodia Pești că pentru ele este important ca micuții lor să nu se teamă să le povestească tot ce simt. Își încurajează copiii să se exprime prin scris, desen, muzică, modă și artă, în general.

Le plac ieșirile în natură, animalele și excursiile, considerând că frumusețea este peste tot în jurul nostru și mai ales în noi.

Reclamă
Recomandări DePărinți.ro
1
O femeie însărcinată, în patru ipostaze diferite, îmbrăcată cu bluză portocalie și pantaloni roz.
Câte luni înseamnă săptămânile de sarcină. Descoperă etapele prin care vei trece tu și bebelușul tău
Ai rămas însărcinată și ai început documentarea cu privire la evoluția sarcinii și a bebelușului? Descoperă din acest articol câte luni înseamnă săptămânile de sarcină și cum se împarte această perioadă în trimestre. Cu fiecare......
Câte luni înseamnă săptămânile de sarcină. Descoperă etapele prin care vei trece tu și bebelușul tău
2
Femeie însărcinată cu tricou bleu si bluza ridicată, lăsând să se vadă burta, cu o mână cu care își atinge burta și ân cealaltă ține un ceas
Calculatorul de sarcină. Tot ce trebuie să știi despre el
Dacă ai făcut un test de sarcină și a ieșit pozitiv, cel mai probabil, până vei ajunge la medic, vei dori să afli puțin mai multe despre ce se întâmplă în continuare. Pentru asta poți consulta calculatorul de sarcină, care te ajută......
Calculatorul de sarcină. Tot ce trebuie să știi despre el
3
Mama dă copilul cu cremă peste eczemele de pe piele
Dermatofitoza la copii: cum se manifestă, de ce apare și cum o poți trata
Dermatofitoza, cunoscută și sub denumirea de infecție micotică sau tinea, este o afecțiune comună a pielii care afectează frecvent copiii. Această boală este provocată de un grup de fungi numiți dermatofiți, care se hrănesc cu cheratina......
Dermatofitoza la copii: cum se manifestă, de ce apare și cum o poți trata
4
Botoșei roz și bleu, așezați pe o pătură albă, pufoasă, ilustrând Semne că poți avea fată sau băiat
Semne că poți avea fată sau băiat. Ce au constatat specialiștii
După ce ai aflat că ești însărcinată, poate că primul lucru la care te gândești este să afli care va fi sexul bebelușului. Poate fi destul de distractiv să pui în aplicare diferite practici din popor sau să iei în considerare......
Semne că poți avea fată sau băiat. Ce au constatat specialiștii
5
Femeie însărcinată, îmbrăcată cu o bluză mov și pantaloni albi, care stă în living, având în spate un televizor, puțin aplecată, ținând o mână pe spate și una sub burtă, ilustrând înțepăturile vaginale în sarcină
Înțepăturile vaginale în sarcină. Care sunt cauzele acestora și când să discuți cu un medic
Atunci când te apropii de sfârșitul sarcinii, te poți confrunta cu diferite tipuri de simptome, mai mult sau mai puțin ciudate. De exemplu, la un moment dat, poți simți o înțepătură fulgerătoare în vagin, care durează mai puțin de un......
Înțepăturile vaginale în sarcină. Care sunt cauzele acestora și când să discuți cu un medic
Parteneri
Cele mai noi
O mamă care are grijă de fiica sa cu durere abdominală
8 mai, 07:15
Când și cum să discuți cu fiica ta despre prima menstruație. Pregătirea ei este importantă
Când și cum să discuți cu fiica ta despre prima menstruație. Pregătirea ei este importantă
Fetița se uită bucuroasă pe geamul trenului
7 mai, 06:52
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
Băiat se privește în oglindă
7 mai, 06:16
Comportamente sexuale la copiii mici: ce este și ce nu este normal
Comportamente sexuale la copiii mici: ce este și ce nu este normal
O femeie însărcinată, în pat
6 mai, 08:47
Cum arată dopul gelatinos și la ce să fii atentă atunci când se elimină
Cum arată dopul gelatinos și la ce să fii atentă atunci când se elimină
Băiatul stă și se uită la telefon
6 mai, 07:09
Cyberbullying: ce este, cum îl poate afecta pe copil și ce poți face pentru a-l ajuta
Cyberbullying: ce este, cum îl poate afecta pe copil și ce poți face pentru a-l ajuta
O fetiță care trece prin pubertate
5 mai, 07:33
Tot ce trebuie să știe părinții despre pubertatea precoce: sfaturi de la specialiști
Tot ce trebuie să știe părinții despre pubertatea precoce: sfaturi de la specialiști
Închide