Reclamă

Doi tineri au devenit părinții a patru bebeluși în trei luni. 8 ani s-au luptat cu infertilitatea, dar viața le-a zâmbit într-un final

Un cuplu din Pennsylvania care și-a petrecut ultimii opt ani încercând să aibă un copil sunt acum părinții a patru copii născuți în două nașteri diferite. Știrea că doi tineri au devenit părinții a patru bebeluși în trei luni a devenit virală pe internet.

Patru bebeluși nou născuți fotografiați în haine albastre
Brittney Wolfe a născut tripleții pe care i-au numit Knox, Noa și Navie / Shutterstock

Zac și Brittney Wolfe din St. Mary's au adoptat-o pe fiica Charlie, imediat după nașterea ei, pe 27 iulie 2023. Patru luni mai târziu, pe 19 octombrie, Brittney Wolfe, în vârstă de 32 de ani, a născut tripleți, două fete și un băiat, care au fost concepuți prin adopție de embrioni.

„Întotdeauna am vorbit despre o familie mare”, a spus Zac Wolfe, în vârstă de 31 de ani, pentru „Good Morning America”. „Este ceva la care visam.”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soții Zac și Brittney Wolfe s-au căsătorit în anul 2015

Lunga călătorie a soților Wolf pentru a deveni părinți a început imediat după ce s-au căsătorit în 2015. Cuplul a spus că a încercat să aibă un copil pe cale naturală timp de aproximativ un an înainte de a merge la un specialist în fertilitate.

Specialistul le-a recomandat inseminarea intrauterină, dar din păcate nici așa nu au reușit. Mai apoi, ei au încercat fertilizarea in vitro sau FIV, un proces în care ovulele unei femei și spermatozoizii unui bărbat sunt combinați într-un laborator pentru a crea un embrion sau embrioni.

La acel moment, Zac Wolfe a spus că el și soția sa lucrau amândoi. În ciuda programului lor încărcat, ei parcurgeau un două ore până la clinica de fertilitate, pe lângă injecțiile și medicamentele pe care Brittney Wolfe trebuia să le ia ca parte a procesului de FIV.

Reclamă

Medicii le-au pus un diagnostic care le-a rănit sufletul

„A fost foarte dificil pentru că încă lucram și încercam să ne aranjam programul în așa fel încât să ajungem și la clinică și la serviciu”, a spus Zac Wolfe. „Așadar, a fost mult stres pentru noi și este mult stres pentru relații, deoarece este greu.”

Soții Wolf au văzut luminița de la capătului tunelului când Brittney a rămas însărcinată la a doua rundă de FIV. Din păcate, sarcina s-a terminat cu un avort spontan câteva săptămâni mai târziu.

Reclamă

După ce și-au luat o pauză pentru a se recupera atât emoțional, cât și fizic, cuplul a reluat tratamentele în 2020, doar s-au confruntat cu mai multe dezamăgiri.

Soții Wolfe au spus că medicii le-au pus diagnostic de „infertilitate inexplicabilă”, ceea ce înseamnă că testele nu au arătat nicio cauză evidentă pentru problemele lor în conceperea unui copil.

„Nu eram siguri la început dacă a fost și din cauza rănii mele”, a spus Zac Wolfe, care a rămas paralizat de la brâu în jos în urma unui accident de mașină în 2011. „Trebuia să-mi fac toate testele și a fost foarte greu”.

Cei doi au făcut cursuri pentru adopția unui copil

Pe măsură ce luptele lor de infertilitate continuau, soții s-au gândit și la adopție. Au urmat cursuri astfel încât să fie apți să primească un copil. Cuplul a creat, de asemenea, un site web despre dorința lor de a adopta, în speranța că va ajuta la promovarea dorinței lor de a avea un copil.

După ce și-au exprimat speranțele de adopție pe rețelele sociale și pe site-ul lor web, soții Wolfe au spus că au primit multe răspunsuri, dar niciunul cu oportunități reale de adopție. Când o rudă le-a spus despre adopția de embrioni, Brittney Wolfe a mărturisit că au devenit interesați și de această opțiune.

Adoția de embrioni a fost și ea pe lista lor de opțiuni

Odată cu adopția de embrion, o persoană poate alege un embrion care a fost donat și apoi poate duce ea însăși sarcina respectivă. Donatorii de embrioni sunt persoane care au embrioni neutilizați, înghețați, rămași din procesul de FIV.

La sfârșitul anului 2022, soții Wolfe au mers la un centru de donare de embrioni din Tennessee.

„Am avut acces la baza lor de date cu embrioni și am avut primul nostru transfer în decembrie 2022”, a spus Brittney Wolfe.

Soții Wolf au spus că, la scurt timp după transfer, au aflat că Brittney Wolfe era însărcinată. Din păcate, o altă dezamăgire devastatoare a apărut în viața lor doar câteva săptămâni mai târziu. Aatunci femeia a suferit un alt avort spontan.

În ciuda pierderii, cei doi au spus că au decis să încerce încă o rundă de adopție de embrioni.

Cum au ajuns să adopte un copil

La începutul acestui an, soții Wolfe au primit un telefon neașteptat de la un vecin. Acesta îi întreba dacă mai sunt interesați să adopte un copil. Cuplul a spus da. Apoi au fost prezentați unei femei însărcinate din localitate care dorea să renunțe la copilul ei.

„Ne-am întâlnit cu ea. Ne-a întrebat dacă îi vom adopta copilul”, și-a amintit Brittney Wolfe despre prima lor întâlnire cu femeia în martie. „Așadar, am fost prezenți în viața ei de la jumătatea sarcinii. Am fost cu ea la ecografia de 20 de săptămâni când am aflat că este o fată. Am fost acolo la toate întâlnirile ei”.

În timp ce cei doi au spus că sunt încântați de procesul de adopție, au decis să continue și să urmărească adopția de embrioni, în cazul în care oricare dintre opțiunile lor eșuează.

„Am avut transferul eșuat de embrioni. Am avut, de asemenea, atât de multe înșelătorii în procesul de adopție”, a spus Zac Wolfe.

„Știam că ar putea să nu funcționeze niciuna dintre variante. Este o șansă de 50-50”, a adăugat Brittney Wolfe.

Doi tineri au devenit părinții a patru bebeluși în trei luni

În aprilie, soții Wolf au spus că s-au întors în Tennessee pentru un alt transfer de embrioni. Au aflat din nou că transferul a dus la o sarcină. Cuplul a transferat trei embrioni și li s-a spus că există o șansă de mai puțin de 1% să aibă ca rezultat tripleți.

„Am primit prima ecografie și i-am spus medicului: „Poți să-mi spui că există una? Te rog, te rog, spune-mi că există una pentru că ne dorim cu adevărat asta”, și-a amintit Brittney Wolfe. „Ea a zâmbit și a spus: „Oh, sunt doi”, iar eu m-am uitat la Zac și am zâmbit amândoi. Și apoi medicul a spus că sunt trei.”

În ciuda faptului că a suferit mai multe avorturi spontane anterior, sarcina lui Brittney Wolfe cu tripleți a ajuns la termen fără complicații.

„Când treci prin asta, ești atât de stresat. Când Charlie a venit la noi, cred că nu eram atât de stresați. Sarcina lui Brittney a mers atât de bine pentru că nu ne-am concentrat pe negativ. L-am primit pe Charlie. Eram atât de fericiți și sarcina lui Brittney a decurs uimitor.”

Brittney Wolfe a născut tripleții pe care i-au numit Knox, Noa și Navie

Brittney Wolfe a născut tripleții pe care i-au numit Knox, Noa și Navie. Ei s-au născut prin operație de cezariană pe 19 octombrie, la 30 de săptămâni de sarcină.

Deși s-au născut prematur, tripleții, care cântăreau fiecare între 2 și 3 kilograme la naștere, sunt bine. În timp ce Brittney Wolfe a plecat acasă de la spital, tripleții au fost nevoiți să rămână în unitatea de terapie intensivă neonatală. Ei vor sta acolo câteva săptămâni, potrivit soților Wolfe.

Fiul lor, Knox, poartă numele Knoxville, orașul din Tennessee unde a avut loc transferul de embrioni. Fiica lor mai mare, Charlie, poartă numele restaurantului în care soții Wolfe au cunoscut-o pentru prima dată pe mama ei.

Soții Wolfe au spus că, odată ce tripleții vor fi externați, vor fi gata să îngrijească patru bebeluși sub vârsta de 1 an.

Te-ar mai putea interesa și
Cuplu fericit, care stă pe marginea patului și privește un test de sarcină pozitiv
Mituri despre concepție și infertilitate
Mituri despre concepție și infertilitate
Un băiețel cu părul blond și cămașă cu pătrățele, ridică cu o mână maioul mamei însărcinate
Cum știi că ești pregătită pentru al doilea copil
Cum știi că ești pregătită pentru al doilea copil
Cuplu, care stă pe margine patulului, el încercând să-și consoleze partenera care ține în mână un test de sarcină negativ , iar cealaltă mână ține la cap, ilustrând de ce este important să iei o pauză de la încercarea de a face un copil
De ce este important să iei o pauză de la încercarea de a face un copil
De ce este important să iei o pauză de la încercarea de a face un copil
Reclamă
Recomandări DePărinți.ro
1
Mama și fiica ei stau pe covor și fac yoga
7 modalități prin care încurajezi atitudinea pozitivă la copii
Cu toții ne dorim ca micuții noștri să crească cu o atitudine pozitivă asupra vieții și asupra situațiilor cu care se vor confrunta. Unora ne iese, altora mai puțin. E bine de știut însă, că există 7 modalități prin care încurajezi......
7 modalități prin care încurajezi atitudinea pozitivă la copii
2
Mâna unei mane, cu unghiile date cu lac maro, care are mânuța unui bebeluș strânsă în jurul degetului arătător, ilutrând de ce îți țin bebelușii pumnii strânși
De ce își țin bebelușii pumnii strânși 
Pentru părinți, bebelușii pot face anumite lucruri care pot părea ciudate, dar, în definitiv, sunt absolut normale. În primele săptămâni poți observa anumite reflexe la nou-născut, care apar la sunete, lumini și atingeri. Unul dintre......
De ce își țin bebelușii pumnii strânși 
3
Mămică, îmbrăcată un tricou gri cu text în jurul pieptului, ține în brațe un bebeluș care plânge, ilustrând de ce își arcuiesc bebelușii spatele
De ce își arcuiesc bebelușii spatele
Pe lângă faptul că plâng atunci când îi supără ceva pe bebeluși, mai fac un gest, destul de înfricoșător pentru părinți, și anume își arcuiesc spatele. Acest lucru este absolut normal, mai ales că până învață să vorbească......
De ce își arcuiesc bebelușii spatele
4
Femeie însărcinată, îmbrăcată într-un pulover galben, în travaliu, care își ține mâinile pe burtă și sta în mașină, în dreapta, iar soțul ei, care poartă ochelari și este îmbrăcat cu o bluză albă și jeanși și ăși ține mâinile în cap, ilustrând 5 semne că ți s-a rupt apa
5 semne că ți s-a rupt apa și ce să faci când se întâmplă asta
Pe măsură ce se apropie momentul nașterii, trebuie să fii atentă la semnele pe care ți le oferă corpul. Acest lucru te ajută să știi când să mergi la spital. Pe lângă contracții, care sunt din ce în ce mai dese și dureroase, un alt......
5 semne că ți s-a rupt apa și ce să faci când se întâmplă asta
5
O femeie însărcinată, în patru ipostaze diferite, îmbrăcată cu bluză portocalie și pantaloni roz.
Câte luni înseamnă săptămânile de sarcină. Descoperă etapele prin care vei trece tu și bebelușul tău
Ai rămas însărcinată și ai început documentarea cu privire la evoluția sarcinii și a bebelușului? Descoperă din acest articol câte luni înseamnă săptămânile de sarcină și cum se împarte această perioadă în trimestre. Cu fiecare......
Câte luni înseamnă săptămânile de sarcină. Descoperă etapele prin care vei trece tu și bebelușul tău
Parteneri
Cele mai noi
Un bebeluș care stă în pat și plânge
29 noiembrie, 07:36
Perioada de plâns purpuriu. Ce este și cum îi poți face față
Perioada de plâns purpuriu. Ce este și cum îi poți face față
Carton cu mesaj aniversar de 30 de ani pentru ziua Antenei
29 noiembrie, 07:08
De 30 de ani Antena creează ce urmează!
De 30 de ani Antena creează ce urmează!
Capul unui bebeluș care este măsurat cu un centimetru albastru pentru a vedea dacă se confruntă cu hidrocefalia
29 noiembrie, 07:04
Hidrocefalia. Care sunt tipurile și cum se poate trata
Hidrocefalia. Care sunt tipurile și cum se poate trata
Băiețel, îmbrăcat cu o bluză albă cu dungi albastre, în cabinetul medicului, stând pe un scaun alb, în timp ce medicul îi palpează ganglionii de la gât și el scoate limba, confirmând scarlatina
29 noiembrie, 06:57
Scarlatina. Care sunt semnele și simptomele acesteia și cum o poți evita
Scarlatina. Care sunt semnele și simptomele acesteia și cum o poți evita
Tânără gravidă care bea apă
28 noiembrie, 05:20
Câtă apă e indicat să bei în timpul sarcinii
Câtă apă e indicat să bei în timpul sarcinii
Mama și fetița ei aranjează lucrurile micuței în cutii
28 noiembrie, 05:13
Stilul minimalist: cum îl înveți pe copil să-l adopte
Stilul minimalist: cum îl înveți pe copil să-l adopte
Închide